advocaat gent


  ONDERNEMERS

Advocatenkantoor TGLawFirm biedt ondernemingen en zelfstandigen een totaalpakket aan van dienstverlening op juridisch, economisch en fiscaal vlak.

Wij denken als advocaat samen met u mee: we beperken onze aanpak dan ook niet tot het strikte juridische maar gaan veel verder: in de praktijk kan men ook niet steeds een duidelijk onderscheid maken tussen recht en economie. We hebben dat tikkeltje meer dat voor u een wezenlijk verschil kan maken.

Zowel bestaande als nieuwe ondernemingen/zelfstandigen komen hiervoor in aanmerking. Ongeacht de ouderdom of grootte van de onderneming, heeft u recht op het beste.

Legal audit

Ook als er nog geen acute problemen zijn, kan het zinnig zijn om ons uw onderneming eens juridisch te laten doorlichten, bijvoorbeeld op het gebied van:

• keuze van rechtsvorm
• contracten en algemene voorwaarden
• arbeidsrecht en sociale zekerheid
• fiscaliteit

De kostprijs is een fractie van de hoogte van de boetes bij inbreuken, de kosten die een slecht contract met zich mee brengt of van de besparing die kan gerealiseerd worden.

In company ondersteuning

Bedrijven en instellingen kunnen ons ook inschakelen voor in company juridische ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn bij het opstellen van contracten, maar ook wanneer u structureel rechtshulp wenst voor uw organisatie. Wij fungeren dan als juridisch vertrouwenspersoon en zijn een vast(e) dag of dagdeel in uw organisatie direct voor u beschikbaar. Voor deze dienstverlening hanteren wij een aangepast tarief.

Contacteer ons


website designer